Main Page Sitemap

Verschil tussen bitcoin en ethereum


verschil tussen bitcoin en ethereum

high van ruim.000 euro bereikt! Dat is een online nieuwsplatform dat zich richt op de ontwikkelingen rondom bitcoin. Ethereum werd verhandeld was medio lots forex trading 2017 zelfs iets groter dan. Bitcoin De bitcoin koers heeft een aantal onstuimige jaren achter zich.

Verschil tussen bitcoin en ethereum
verschil tussen bitcoin en ethereum

Bip bitcointalk, Trx bitcoin chart,

Onvermijdelijk, ethereum en bitcoin zijn in wezen heel verschillende platformen, benadrukt Sokolin nog. Dat was nu bijna.000.000 waard geweest. Net als met bitcoin is het ook met ether gewoon mogelijk om direct van persoon tot persoon geld te versturen. Maar bitcoin is slechts het topje van de ijsberg: er bestaan nog veel meer cryptomunten. Kortom, de waarde van deze digitale valuta moet zich nog bewijzen, terwijl Bitcoin al een kleine niche op de financile markt heeft bevochten. Het risico van digitale valuta Digitale valuta representeren geen onderliggende waarde, zoals een aandeel in een bedrijf. Ether is nodig voor het draaien van applicaties op het platform, als een soort brandstof. Het doel van Bitcoin is om een alternatief te bieden voor het geld dat door de overheid en banken is uitgegeven. Ethereum kreeg veel aandacht na een enorme prijsstijging en kortdurende crash.

Ethereum is een gedecentraliseerd blockchain platform. Het platform staat momenteel volop in de belangstelling, omdat ook een bedrijf als Microsoft zich er nu op heeft gestort. Ze bieden de blockchain aan als een service voor bedrijven en financile instellingen.


Sitemap